SKIPAS ONLINE
hu
Központ ZÁRVA!
Készüljön a 2024-es nyári szezonra!
Központ ZÁRVA!
Készüljön a 2024-es nyári szezonra!

Szórakozás hegye

A teljes család számára

Fordítás: "Felejtse el a unalmas családi nyaralásokat, és élje át felejthetetlen élményeket tele családi aktivitásokkal teli bicikliparkunkban!

2024-es nyári szezont készítjük elő!
A síközpont megnyitásáról hamarosan tájékoztatjuk Önöket.
Az időjárás
Időjárási viszonyok
Szél:
Páratartalom:
Jelenleg üzemben
Kerékpárnyomok:
0/7
Látnivalók:
0/8
Kötélpálya:
0/1
Újdonságok

nyári szezon

  • Bővítettük az étterem és az ahhoz tartozó terasz kapacitását
  • Gyermek sarok az első emeleten a lejtő alatt

Éld át a síelés és kerékpározás izgalmait a MÝTO SKI & BIKE-ban

A MÝTO SKI & BIKE síközpontban széles választékban kínálunk izgalmas tevékenységeket minden korosztály számára. Tőlünk a sípályáinkon síeléssel kezdve nyári kerékpáros túrákig mindenki megtalálja a számára megfelelő szórakozást. Síiskolánk szakképzett oktatást nyújt a kezdőknek. Míg a kölcsönzőnk és szervizközpontunk gondoskodik arról, hogy minden szükséges felszerelés rendelkezésre álljon. Gyere és élvezd a síelés vagy síbringázás egyedi napját.

Felfedez

tökéletes hely a nyári kalandokhoz

Paradicsom

bicikliseknek

Élvezze az izgalmat a változatos útvonalakon, amelyek a különböző képességi szintű és preferenciájú kerékpározóknak lettek tervezve. Legyen Ön kezdő, aki kényelmes kerékpározást keres, vagy tapasztalt biciklis, aki adrenalintól fűtött kalandra vágyik, a MÝTO SKI & BIKE-nek tökéletes pályája van Ön számára. Lenyűgöző tájjal és más attrakciókkal az út mentén, a kerékpározás a MÝTO SKI & BIKE-ban felejthetetlen élményt jelent.

6600
méteres pályák
4
downhill pályák
300
méteres a szintkülönbség
3
gyermek pályák
Nálunk megtalálhatod

Gyors info

A MÝTO SKI & BIKE központ az Alacsony-Tátra rejtett kincse, ahol könnyedén megtalálhatja magát a gyönyörű hegyek és a felejthetetlen nyári kalandok karjaiban.

Hogyan juthatsz el hozzánk

Hogyan juthatsz el hozzánk?

A MÝTO SKI & BIKE síközpont Mýto pod Ďumbierom közelében található. Az északi lejtőkön helyezkedik el a Nízké Tatrák előterében, rögtön az út mentén, amely Banská Bystricét köti össze Podbrezovával, és tovább halad a Čertovica hegyi átkelőn Poprad irányába.