SKIPAS ONLINE
hu
Központ ZÁRVA!
Készüljön a 2024-es nyári szezonra!
Központ ZÁRVA!
Készüljön a 2024-es nyári szezonra!

Élvezze a család minden tagja számára készített szórakozást egyedi attrakcióinkkal. Engedje, hogy a gyerekek felfedezzék kalandos oldalukat, és csatlakozzon hozzájuk ezen izgalmas úton. Koruktól és képzettségi szinttől függetlenül, nálunk mindenki számára talál valamit. A biztonság az elsődleges számunkra, így nem kell aggódnia. Csatlakozzon hozzánk még ma és kezdjen el egyedi családi emlékeket teremteni.

Felejthetetlen

Családi vakáció

Nyári

tubing

Készítettünk egy szórakoztató attrakciót a teljes család számára - nyári buboréklovaglást. Ez az attrakció nincs korhatárhoz kötve, ezért mind a kicsik, mind a nagyok számára alkalmas. A pályakezdéshez kényelmesen szállítható a buboréklovaglóval is, a mi csúsztatószalagunk segítségével, és így már az út során is rengeteg szórakozást élvezhet.

Magasságváltozás: 23 m
Hossz: 120 m

Ugró

domb

Ugorjon a saját kalandjára az óriási ugró dombunkon. Hagyja, hogy elragadjon ez a különleges attrakció, ahol mászhat, ugrálhat és csúszhat. Ez az végtelen móka sosem fog megunni!

Buggynak

Kíváncsi a hihetetlen kalandra négy keréken? A 140 cm alatti gyerekeknek elektromos buggy-vel készítettünk kijelölt pályán való siklást. Csak rajtuk fékezhet, és élvezheti ezt az izgalmas utazást. Gyere és próbáld ki vezetői képességeid az autóninkban.

A buggy bérlése nem tartalmazza a szórakozási jegy árát, ezért külön kell fizetni értük.

Maxi

trambulin

Minden gyerek és felnőtt számára, akik nem szeretik a biciklizést, és csak jól akarják magukat szórakoztatni, egy maxi trambulint készítettünk. Próbáld ki bátorságodat és rugalmasságodat, és ugrálj magadnak a teljességre.

Gyerek Skill

Trail és gyerek pálya

A legkisebb látogatóinknak Gyerek Skill Trail-t állítottunk fel. Ez egy speciális felületű pálya, amely a kisebb kerékpárosok képességeinek fejlesztésére szolgál. A kisebb gyerekek kipróbálhatják a pályán való közlekedést és javíthatják vezetési technikájukat.

A MÝTO SKI & BIKE helyszínen található gyerek bicikli és gyerekroller kölcsönző, ahol más védelmet is kölcsönözhet.

Terep

roller és Pumptrack

Ez az igazi családi tevékenység, amely garantáltan fejben tartja a fejedet. Ha aktív szülő vagy, és "megszelídítenéd" a tinédzsereket, rendezzetek versenyt a Pumptrack-nkban. Hozzád az adrenalin és akció teszi a mindentől elragadottat, a terepjáró rollerünkkel, amit egyszerűen bérbe vehetsz az üdülőközpontban.

További információkat a Pumptrack-en való vezetésről ezen a videónkban talál.

AJAX

farm

Az AJAX Farmon különleges élményt készítettünk a gyerekkel rendelkező családok számára - lovaglással és találkozással kedves állatainkkal a MINI ZOO-nkban. A lovaglás biztonságos és a legkisebbeket is figyelembe veszi, és várja őket egy póni, így ezt a gyönyörű tevékenységet együtt élvezheti a család. Ezenkívül MINI ZOO-nkban különféle gazdasági állatfajok találhatók, mint például tehénkék, kismalackák, tyúkok, bárányok, kecskék, tengerimalacok, kacsák, nyulak és sok más. A gyereknek lehetősége nyílik többet megtudni és még etetni is ezeket az állatokat.

Az AJAX Farm mindössze 200 méterre található a MÝTO SKI & BIKE üdülőközponttól, és egész évben nyitva tart. Szolgáltatásait naponta a következő időszakban veheti igénybe: 10:00-tól-16:00-ig

AJAX Farm árlistája

TÍPUSIDŐTARTAMÁR
Loval lovaglás60 perc25 €
Loval lovaglás30 perc15 €
Pónival lovaglás30 perc15 €
Pónival lovaglás15 perc10 €
Pónival lovaglás1 kör6 €
Belépés a MINI ZOO-ba1 személy1 €